четвъртък, 30 декември 2010 г.

Дупе в прашки - най-голямото изкушение за българина

 Проучване на Светския звяр показа, че в челните позиции за най-предпочитано бельо от българските мъже, което да носи половинката им попадат дамските боксерки и оскъдните секси прашки. А бельото, което се яде, минава в групата на гадостите в живота.

5_26Около 45% от българите са на мнение, че приятелката им може да ги съблазни най-вече с прашки. За тях нямат значение цвят и материя, защото в крайна сметка се доверяват на вкуса на половинките си. В другата крайност, поне по отношение на количество плат, е другото предпочитание на българския мъж - боксерките. Докато прашките прикриват максимално малко от женската прелест под кръста, боксерките успяват по удивителен начин да очертаят формите на женското тяло. Може би това е причината 35% от българите да предпочитат да виждат половинките си в така нареченото спортно бельо.
На трето място се нареждат секси бикините със скромните 15%. Бикините са чест избор на дамите през летните месеци, когато събират тен по плажа. Те хем показват, хем скриват. Загадката от скритото има възбуждащ елемент за мъжа, който през лятото става разноглед, отивайки на почивка на българското крайбрежие. Всички знаем, че родината ни е известна с красивите си жени.
На последната четвърта позиция (с 5%) се настаняват шортичките. Да, и ние като вас преди да проведем тази анкета не бяхме чували за дамски шортички, но ето че мъжете са по-компетентни. Това е бельото, в което има най-много плат и доста прилича на мъжките по-широки боксерки, както и на панталонките, които последните години изместват традиционния бански тип-слип.
И за да обобщим изследването, попитахме анкетираните лица какво мислят за бельото, което се яде (може да бъде намерено във всеки секс шоп). Въпреки че вече 3 години сме членове на ЕС, изглежда не сме напреднали толкова в интимната сфера, както някои други страни. Получихме отговори като: "Гащи не съм ял", "Каква е тази гадост?", "Не съм пробвал".
За финал един от участниците в анкетата сподели: "Всъщност бельото не ме интересува. Така или иначе и двамата ще останем без него. Колкото по-малко, толкова по-добре."

Източник:  BLife.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар